torsdag 16 augusti 2012

Säg hej till det nya sköna vardagslivet...

Ja, så löd det på ett varuhus igår!
Köp dig till ett skönt och roligt vardagsliv!

Ja ibland kanske det är så att jag är lite väl kritisk, men visst är det uppenbart att de vill sälja och få oss att tro att vi blir lyckliga av det. 

Visst är det så att det är viktigt att trivas i sitt hem, det håller jag med om. Vackert för ögat är njutningsfullt och det känns bra att omge sig av saker man tycker om. Bekvämlighet är också viktigt. Men en av de viktigaste aspekterna är hur energiflödet får vara, genom hur vi placerar saker, material och så vidare.

Vårt hem är på något sätt en spegelbild av vårt inre. Då menar jag inte att desto vackrare hem, desto vackrare insida som du säkert förstår. 

Hur speglar ditt hem ditt inre? Det är något som kan vara väl värt att fundera på!

Med värme,
Erika

2 kommentarer:

  1. Hem för mig är ett ställe som känns mer än det ser ut, ett hem ska kännas tryggt, vackert, ljust och inspirerande. Har kommit fram genom alla heminredningsstilar jag haft är att färgen vitt blir jag aldrig trött på, kanske för att i den finns alla färger haha, nämen då trivs jag som bäst. Fast andra färger ÄLSKAR jag också.
    Har svårt att ha ett hem som är rörigt blir som lite extra rörig i mitt huvud då haha :)

    Ha en toppen dag!

    Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Ja vitt är inte bara vackert. Vitt är aurans färg, när vi bär vitt stärks auran och vi får ett starkare försvar mot yttre saker som påverkar oss negativt :)
    Jag tror att många med dig känner att man blir rörig själv, om det är rörigt runt omkring. På mig stämmer det verkligen :)

    Njut av den underbara dagen :)
    Kran

    SvaraRadera