tisdag 14 augusti 2012

Jag vaknade imorse och tänkte...

...drömmen är SANN!! Nu börjar skapandet av min alldeles egna yogastudio! :) Kan det vara verklighet? Ja! Så mycket som jag har tänkt, visualiserat, drömt, planerat och agerat genom åren. Det vore konstigt om det inte skulle bli sant!

Nu är det bara att börja inreda! Har du några tips?




Det kommer fler bilder under tiden Yogahälsans studio växer fram.
Den 4 september öppnar jag!
Hjärtligt välkommen!!

Vi skapar vår egen lycka och detta har jag skapat utifrån min dröm.
Nu återstår resan och den varar... :)
Givetvis så behöver inte drömmar och lycka vara så stora saker som att ha en yogastudio. I det stora så är det kanske egentligen ganska litet.

De allra enklaste vardagshändelserna såsom en varm kram, ett leende, ett gott skratt, förståelse, en stunds vila, en varm kopp te, en soluppgång... Det är stort! Det är oändligt, allt det vi kan glädja oss åt!

Ta över rodret och välj din vardagslycka!
Har du något du vill förverkliga i ditt liv?
Låt det hända!
Få det att hända!

Med önskan om att du lever det liv du vill!

Med värme,
Erika

3 kommentarer:

  1. Åååå vad glad jag blir för din skulle!!
    Blir alldeles glad i hjärtat! Det är så underbart när man hör om när någons dröm slår in :) Stooort grattis Erika! Ljus och fin lokal det verkar vara, kommer bli sååå fint där!
    Jag kommer gärna dit och hjäper dig om du behöver hjäp med något, inredningen t.ex ;), säg vara till :)

    Jag har en dröm, och hoppas också att den slår in en vacker dag, så för mig är det till att visualisera, önska, hoppas och tro att den kommer att bli sann!

    Kram/Sofa

    SvaraRadera
  2. Tack Sofia! Du har ett varmt hjärta :) Ja jag känner också att lokalen känns ljus och fylld av härlig värme :)
    Ååå vad snäll du är som vill hjälpa mig med inredningen :) Jag behöver all hjälp jag kan få! Och du verkar ha känsla för det! Jag har väldigt lite medel nu i början så det blir i all enkelhet.
    Kanske kan jag mejla dig några funderingar? :)
    Jag ska på IKEA på torsdag för inköp av ljusa gardiner. Jag behöver ljuskällor på väggarna. Vad tror du om att välja att sätta upp tavellister att ha levande ljus på, eller tror du det finns någon än bättre lösning för en lagom peng?

    Stor kram och tack för att du delar min glädje!
    Jag hoppas att jag inom kort får vara med och dela din glädje då din dröm är sann! :)
    *nyfiken*

    SvaraRadera
  3. Ja du får gärna höra av dig när du vill, skulle bara känna mig hedrad :) Tavellister är en bra idé! för billig peng kan du försöka hitta fina gamla brädor att ställa ljus på eller drivved, måla dom, eller ha dom neutrala. Hörnen i rummen är bra att försöka få ljuskällor i, just energi mässigt, så inte energin försvinner :) Skönt för ögat i Yogarum tycker jag är när det är ganska lite för ögat att bli distraherad av, ex mönster, massa färger eller detaljer. Skön färg och bra för solaplexus är GULD så detaljer med guldfärg i tyg eller kuddar, ljuslyktor, något vackert du gillar eller så...Lite små idéer kanske du fick :)

    Det bubblar ju av sånn glädje över mig när det kommer till färg,form, och inredning så jag kan överösa dig med ídéer hahah :)

    Nu blir det till att stänga av datorn och ta en kopp te.

    Allt det bästa/Sofia

    SvaraRadera