tisdag 21 augusti 2012

Igår tog jag ett beslut!



Igårkväll var jag på middag med ett härligt gäng tjejer. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, många viktiga saker i livet. Jag tog också ett beslut!

Då jag för tillfället har min son på heltid märkte jag snabbt då semestern var slut hur jobbigt jag tycker det är med morgonstressen som lätt drar igång i mitt sinne och min kropp. Jag var inte riktigt medveten om det så jag körde på i samma tempo i några dagar. Men så igår morse tänkte jag att jag måste göra något annorlunda. Och igårkväll i ett samtal om morgonbestyr och dess stress så tog jag beslutet. Nej, inte en dag till. Nu blir här förändring!

Så imorse när jag vaknade andades jag långa djupa andetag ända ner i magen innan jag klev upp ur sängen och sen flöt allt bara på. Trots att jag var trött efter en sen kväll igår. Kanske hade jag tur, eller så ändrade jag inställning! Jag tror på det senaste.

Jag släppte förväntningarna i kroppen och sinnet och kunde avslappnat med en djup andning gå in i det som skulle göras. Vem märkte av skillnaden mest? Min son! Glatt studsade han in på dagis och jag blev till och med tidig till jobbet!

Vilken väg väljer du i det vägskäl där du står?

Med värme
Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar