fredag 7 september 2012

Där transformeringarna utspelades!

Så är vi tillbaka i Sundsvall - över en helg!
Tänker på att det var här det mest fantastiska och mest transformerande händelserna i mitt liv tog sin början. Det började med att jag mötte min kärlek. Jag fick ett bra jobb som tyvärr inte passade mig. Jag började på en sorts yoga som jag av en kompis fått veta mest var jobbig. Men just det lockade mig och efter den första yogalektionen var jag fast! Det var helt underbart. Jag lyssnade inåt, kom fram till vad jag ville i livet, skrev upp mål, började en två år lång yogalärarutbildning. Jag bytte sedan till ett arbete som jag mådde gott av.
Jag och kärleken fick vårt kärleksbarn tillsammans. Vår Emir! Prinsen av oss!

Tyvärr räckte inte kärleken tills idag. Vi har idag en ömsesidig respekt och tillit till varandra. Han är den bästa pappan jag kunnat finna till min son om jag så letat världen över.

Vi flyttade till min hemstad Örnsköldsvik. Det är jag honom evigt tacksam.
Nu förverkligar jag målen som jag skrev upp, jag lever målen och de består.
Det allra viktigaste består!

Jag har starka band till många fina vänner här i Sundsvall och när jag återvänder hit så känner jag i mitt hjärta att den väg vi väljer är menad. Det var såhär det skulle vara, den här vägen ska jag vandra och det är nu jag lägger bit för bit i mitt livs pussel - med lätthet!

Med tacksamhet för den tid jag hade här, med allt vad det innebar och med tacksamhet för allt det värdefulla som består i form av kärlek och vänskap, så återvänder jag hit med glädje.





Finns det någon speciell plats i ditt liv? 
En fysisk plats, som fått avspegla din själs längtan?
Eller kanske var/är det mer en tid i livet.
Är det ens viktigt att tänka över det? Kanske, för att vara medveten om hur våra val i livet kan påverka oss. Kanske, för att se sammanhangen i våra liv.

Trots allt det vi bär med oss så är det nuet som är vårt liv. 
Vi är inte igår, vi är inte imorgon - vi är nu, vi är!

Med värme,
Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar